SB KonnUlla kulkee! Jatkosarjan kuudesta pelistä kasassa kuusi voittoa

Ystävänpäivän Killerin turnaus sujui KonnU:n kannalta erinomaisesti.

roivo

Jarno Rovio oli otteluista sivussa, mutta selvästikkin hengessä mukana. Jos kaulaa paleltaa niin kuvan kannattajahuiveja on vielä saatavilla.

Ensimmäisessä ottelussa annettiin Happee 2:n nuorille pojille melkoinen opetus ja taululle taottiin loppulukemat 11-1. Joukkueiden keski-iässä lienee noin 15 vuoden ja keski-painossa noin 30 kilon ero. Tero ”Wanha-Tepi” Pakarinen (s. 76, 80kg) iski ottelussa kaksi maalia. Tero huomautti pelin jälkeen pistävänsä seuraennätyksiä joka kerta uusiksi. ”KonnU:n kaikkien aikojen vanhin maalintekijä”- ennätyskin siis kirjailtiin jälleen kerran uusiksi. Hyvä KonnU, hyvä Tepi!

Jälkimmäisessä ottelussa kohdattiin tällä kaudella jo neljännen kerran MultiAnts Multialta. Lopputuloksena KonnU otti kauden neljännen voiton MultiAntsista lukemin 9-3. Ottelussa nähtiin huikea, suorastaan näytöstyylinen alivoimapelaaminen, kun KonnUn kokenut Petri Manninen piti liki minuutin palloa hallussaan vastustajan kulma-alueella tappaen samalla tärkeitä alivoimasekunteja.

KonnU on nyt vahvasti aluejatkosarjan piikkipaikalla kun sarjaa on pelattu kuusi kierrosta. Jäljellä on vielä neljä ottelua ennen mahdollisia kolmosdivisioonan karsintapelejä. Jäljellä olevissa otteluissa KonnU kohtaa vielä putoamisviivan alla tällä hetkellä olevat Happee2:n ja SBJ Vaajakosken sekä kahdesti neljän pisteen päässä kärkkyvän Joutsan Flanelsin.

 

sarjataulu

KonnU: Ikonen/R.Kukkonen, Ilomäki, Rautala, Villikka, Kuukkanen, M.Pakarinen, Niemi, Manninen, Maukonen, Kaukola, Riihuhta, Korhonen, Avila, T.Pakarinen

 

konnu_multiants