KonnU jälleen voittoihin. Edessä kolmosdivarin karsinnat

KonnU jatkoi sunnuntaina Uuraisilla voittokulkuaan kaataen Happee 2:n lukemin 8-3 ja  Joutsan Flanelssin numeroin 7-4. Voitto joutsalaisista oli seuran historian ensimmäinen.

Aluejatkosarjaa on pelattu kahdeksan ottelun verran. KonnUlla on kasassa täysi pistepotti ja vaikka jatkosarjan pelejä on vielä jäljellä kaksi, on jo tässä vaiheessa varmaa että KonnU:n pelit jatkuvat viimeisten vielä huhtikuun kolmosdivarin nousukarsintoihin.

Aluejatkosarjassa riittää muilta osin vielä mielenkiintoa, koska kolmikko MultiAnts, Flanels, Happee 2 taistelevat vielä sijoista 2-4. Lisämausteen tähän tuo sarjasysteemin erikoisuus, kakkonen nimittäin lähtee KonnU:n seuraksi nousurkarsintoihin, kolmonen säilyy ja lohkon nelonen tippuu SBJ Vaajakosken ja FCCP:n kanssa ensi kaudeksi vitosdivariin.

 

Viimeisessä jatkosarjan turnauksessa 6.3 Joutsassa kohtaavat

Happee2-Flanels
FCCP-MultiAnts
KonnU-SBJ
MultiAnts-Happee2
SBJ-FCCP
Flanels-KonnU

 
KonnU 21.2.2016:  Kinnunen/Ikonen, Rovio, Villikka, Ilomäki, M.Pakarinen, Kuukkanen, Niemi, Manninen, Maukonen, Avila, Riihuhta, Korhonen, Kurjonen, Kaleva.

 

Sarjataulukko