KonnU palasi voittojen tielle kaatamalla sarjajumbon

Konneveden Urheilijat kohtasi sunnuntain salibandykarkeloiden ensimmäisessä ottelussa Happee 3:n. Joukkueiden edellisen kohtaamisen KonnU vei hienosti lukemin 9-4, mutta tälle kertaa voimasuhteet olivat totaalisesti muuttuneet. Happee karkasi toisessa erässä tavoittamattomaan johtoon ja pelikellon näyttäessä täyttä aikaa, oli taululla lukemat Happee 8, KonnU 1. Esitys oli kauden heikoin.

Toisessa ottelussa vastaan asettui juuri sarjajumboksi valahtanut FC Nestehukka. Pahasta pelaajapulasta kärsinyt FCN ei pysynyt montaa minuuttia KonnUn kyydissä ja ottelu läpsyteltiin läpi lukemin 11-1. Voiton myötä KonnU katkaisi neljän voitottoman ottelun putkensa.

Sarjaa on jäljellä neljä kierrosta, KonnU on tällä hetkellä kymmenen joukkueen divisioonassa viidentenä, vailla putoamis- tai nousupelkoja. Laukaan Urheilijoiden ja FC Nestehukan kohtaloksi on sinetöitymässä sarjasta putoaminen.

Sarjatilanne