Historia

Historia

Vuonna 2007 huomattiin, että varsin tiiviinä pysynyt konnevetinen ikäluokka 82-84 ei ole päässyt maantieteellisesti kovinkaan kauas toisistaan. Osa oli käynyt muualla yrittämässä ja osa oli jäänytkin matkoilleen, mutta valtaosa löysi kuitenkin itsensä ja toisensa Jyväskylästä. Tämä johti pian siihen että varattiin yhteinen salibandy-vuoro Killerin liikuntakeskuksesta. Vuoden keskinäisten pelien jälkeen lähdettiin puhaltamaan yhteiseen hiileen paikalliseen Hirviliigaan. Joukkueen nimeksi valittiin lukioajoista päähän pyörimään jäänyt Efcee Hyvätjätkät.
efcee-vuoro
Muutaman kauden valtaisten pettymyksien jälkeen tuli kevät 2011 ja kauden ennakkotunnelmista huolimatta Efcee tuli ja voitti koko liigan sensaatiomaisella tavalla. Vaikean runkosarjan jälkeen välierissä kaadettiin SBJ lukemin 6-2 ja finaalissa räjäytettiin pankki lukemin 6-3, SC Ylijuoksen jäädessä hopealle. Ennen kauden alkua joukkueen johto arveli Efceen olevan liikenteessä kaikkien aikojen huonoimmalla joukkueella.
Hirviliiga-mestarit 2011

Jo ennen Hirviliigan mestaruutta ajatuksia siirtymisestä Salibandyliiton alaisiin sarjoihin oli heitelty ja monien hyvien asioiden summana näin myös kävi. Efcee vaihtuu Konneveden Urheilijoiksi ja syksyllä 2011 KonnU loikkasi Keski-Suomen Vitosdivariin.

Ensimmäinen kausi olikin yllättäen varsin menestyksekäs ja KonnU otti hienosti sarjavoiton, eroa toiseksi tulleeseen Joutsan Flanelssiin kertyi lopulta neljä pistettä. KonnU voitti pelaamastaan 21 ottelusta 14, pelasi 4 tasan ja hävisi 3. Sarjavoiton myötä KonnU nousi kaudeksi 2012-13  neljänteen divisioonaan.

KonnU:n salibandy joukkue valittiin kauden päätteeksi vuoden Konneveteläiseksi joukkueeksi.

KonnU-logo

Kausi 2012-13 Nelosdivisioonassa sujui KonnU:n osalta mollivoittoisesti ja joukkue tipahtikin kauden päätteeksi takaisin Sisä-Suomen Vitosdivariin.

Kaudelle 2013-14 KonnU lähtee nälkäisenä tavoittelemaan nousua takaisin ylempään divisioonaan.

Kausi 2011-12
Kausi 2012-13